U-trendy tilbøjeligheder

Sunday, April 27, 2008

Gourmet-tid

Det er svært at holde fingrene fra de små asparges - men først til næste år er de så etablerede, at de kan tåle at miste deres første fine topskud. Fine og sprøde og helt ærteagtige i smagen. Og om 15 år kommer der så mange, at vi må have alle naboerne til hjælp, for at nå at spise dem :-)

Det er også tid til rabarbertærte. Første høst er lige om hjørnet.




Optimisme!



Vi har taget hul på den tredje havesæson, men indtil videre uden at have held med blommerne. Jubilæumsblommen har blomstret så det var en lyst, men ingen blomme er blevet større end en halv centimeter. Kloge mennesker har fortalt, at det kan være bestøvningen, som går galt. I år er der håb om bedring, for opalblommen sætter blomster for første gang. Allerede om 4 måneder ved vi, om succes'en er hjemme. Opalblommer høstes 3 uger fra august, og når de er færdige, tager Jubilæumstræet over. Vi får se!

Sunday, April 13, 2008

Det er i dag et vejr...

De er så smukke, hyacinterne. Og de dufter helt vidunderligt. Om nogle få dage får de selskab af perlehyacinterne, og om nogle uger kommer tulipanerne. Erantis er væk igen, og de blå anemoner er aldrig kommet sig over deres forkølelse - men mon ikke de tager revanche til næste år?