U-trendy tilbøjeligheder

Saturday, August 18, 2007

Flere georginer

De to øverste billeder er den samme blomst taget to dage efter hinanden. Den hedder Pink Pastelle - et velvalgt navn :-)
Pink Suffusion
New Dimension
Og en ukendt - men dejlig - kaktusgeorgine.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nej hvor er de flotte! Næste år skal jeg altså bare også have georginer i haven (i år har jeg bare en krukke fra Kvickly)! Tak for inspiration!

8:20 PM  
Blogger Tine said...

Velbekomme! Besøg evt. også Dahliaselskabets hjemmeside :-)

9:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

Dine georginer er simpelthen er superflotte. Jeg får helt lyst til at have sådan nogen i haven. Min morfar og min mor holdt sådan nogen. Jeg husker at der var meget opmærksomhed omkring nattefrosten i efteråret og at knoldene blev gravet op og gemt til næste havesæson.

8:28 PM  
Blogger Tine said...

Ja, de skal graves op, hvis man vil være sikker på at de overlever (eller så sikker som man nu kan blive). Denne vinter var det ikke nødvendigt. Jeg troede, at de alle var kommet op, men alligevel er der 3, hvor jeg åbenbart ikke har fået det hele med. De kommer fint :-)

Men ellers er der jo også muligheden for at købe nye knolde eller stiklinger i foråret. Så slipper man for besværet.

Det er så i øvrigt det eneste besvær der er med dem: opgravning op opbinding af de høje. Ellers passer de stort set sig selv. Det tjener dem til ære!

11:02 PM  
Blogger Tine said...

Og tak for de pæne ord ... :-)

11:03 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jeg skal i haven i dag. Lavet en ny stor kompostbunke. Vil have en lille ekstra terrase der hvor den nuværende kompost står. På med gummistøvler og spaden. Glæder mig egentlig.

1:27 PM  
Blogger Tine said...

Hvis du er rigtig heldig, kan du måske finde en georgine i en potte, som kan nå at forsøde din terassetilværelse allerede i år :-)

God fornøjelse med projektet!

2:22 PM  

Post a Comment

<< Home